Teknik Bilgiler Merkezi
www.teknomerkez.com
1. sayfadasınız
lale
26.02.2007
ya bana bunların farklı dirençleri lazım yazabilirmisiniz?????***
kadir
27.02.2007
bana metallerin elektrik iletkenlikleri ni bulabilirmisiniz ... ama çabuk olsun
azra
27.03.2007
yani şimdi şöyle bişiy var aslında yazı mütiş ama benim aradığım yazı bu değildi.ama yazı çok güzel.ama bunları bende biliyom ama benim aradığım şey bu değildi
şeyma
28.03.2007
ya bence yalıtkanların direnci olsun arıyorum bulamıyorum ya of bari siz ekleyin ama bana acil lazım hemen şimdi
yolcu
31.03.2007
saolasın işime yaradı teşekkürler aradığımı buldum emeğin için ellerine sağlık tekrar saol
ümran
01.04.2007
istediim seleri bulamadım kotü beğen medim açıkçası
yannnı
KOSOVALI
02.04.2007
YA ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN
gamze
04.04.2007
ya bana isi iletkenleri bide isi yalitkanlari lazim lutfen eklermisiniz?
seçil
05.04.2007
güzel ama bana yalıtkanların ve iletkenlerin daha çok örneği gerekiyo lütfen yazarmısın.
sinem
07.04.2007
ya çok güzel şeyler yazmışsınız elleriniz dert görmesin de ben iletkenlerden korunmak için ne yapacağımızı yazabilirmisiniz zahmet olucak ama lütfen hemen olsun
yasemin
10.04.2007
ben daha değişik şeyler beklemiştim ama olmadı ısı iletkeni ve ısı yalıtkanını belemiştim onlarıda yazar mısınız???????!!!!!!!
sonÇe
11.04.2007
aradığımı net bir şekilde buldum emeğiniz için tşklr...
esra tütüncüoğlu
12.04.2007
gerçekten muhteşem bir şekilde açıklamışsınız. bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
metehan
14.04.2007
ısı iletkenlerini yazarmısınız
jale
15.04.2007
güzel ama bana iletkenler hakkında daha çok bilgi lazım yayınlarsanız sevinirim
umutcan
17.04.2007
ben yalıtkanların hepsini istiyom lütfen 4 mayısa kadar lütfen yalıtkan ne varsa
irem nur
26.04.2007
daha ayrıntılı anlatır mısınız?
ayşegül
30.04.2007
AYYYYYYYY ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN
ayse
30.04.2007
Bence çok güzel yazmışsınız muhteşem olmuş ve ödevlerimi tam olarak yanıtladı bu cümleler...:D:D
ayse 1995 doğumluyum
30.04.2007
teşekkür ediyorum bunu yazana...:)))
asc
01.05.2007
teşekkürler
ayşe nisa
07.05.2007
ehhhhh işte pekte güzel olmasa da mecburum.........
a_________bsesiz olamam!!!!!!!!
07.05.2007
valla iyi ne dim heryere baktım yok tek burada bulabildim
serseri_95_12@hotmail.com
rumeysa toaploğlu
17.05.2007
çok iyi aradım zorla burada buldum. elinize sağlık ne diyeyim
rukiye topaloğlu
17.05.2007
çok güzel olmuş teşekkür ederim.by
arzu gürbüz boşnaklı
17.05.2007
çok güzel olmuş teşekkurler.
emine gül topaloğlu
18.05.2007
çok teşekkür ederim öğretmenim bu ödevi beğendi
betül tambağ
18.05.2007
teşekkürler çok güzel olmuş
BÜRDE
21.05.2007
BENCE GÜZEL. AMA YİNEDE İSTEDİĞİMİ BULAMADIM.OLSUN.EMİNİM Kİ BİR ÇOK KİŞİNİN İŞİNE YARAMIŞTIR :)
sibel
22.05.2007
çok güzel yorumlamışsınız size teşekkürediyorum ama istediğim parçayı bulamadım amaeminim çok kişininin işine yaramıştır saygılarımla
özge
03.01.2008
yaa! lütfen yalıtkanlıkla ilgili daha çok şey yazarsanız sevinirim:)genede aradığımı buldum teşekkürler:D:D:D
canan
13.01.2008
güzel iyi öğretmenim beğendi tşk
erik
21.01.2008
Çok güzel olmuş birazı işime yaradı fakat benim için iletkenleri çürütecek yazılar lazım /münazara yapıyoruz da//
fatih
mexpeyn_fatih @hotmail.com
23.02.2008
çok beğendim,performans ödevim olan iletken ve yalıtkanları hiç bir yerde böyle güzel bulamadım teşekkürler
hatice meral kurtuluş
h96m@hotmail.com
25.02.2008
daha ayrıntılı bilgi verilebilirdi.Aradığım şeyi bulamadım .ayrıyetten yalıtkanların elektrik çarpmalarından kaynaklanacak tehtilelere karşı insan hayatını korunmadaki etkileri hakkında da blgi verilebilirdi
ELİF
elif_ilkdogan@hotmail.com
28.02.2008
bana hemen test lazım iletken ve yalıtkanlar hakkında
arkadaşlar bana yardım edin
hakan
bucanm_33@hotmail.com
19.03.2008
çok sağolun erzurum atatürk ünüverstesinden hakan ödevim buydu sizin yazdıklarınızın aynısını yazıp okula gittim çok büyük sevaba girdiniz saolun allah razı olsun
dilay
17.04.2008
bence çok güzel işime yaradı tşk
damla
20.04.2008
tam benim aradığım performans ödevim
oğuzhan
atack_37@windowslive.com
20.04.2008
ben bu siteyi çok beğendim.her zaman böyle şeyler olursa çok sevinirim.
yalova
29.04.2008
teşekürleer işime çok yaradı ALLAH sizi cenetine koysun
sümeyye
smy_1995_1903@hotmail.com
08.05.2008
bana ısı yalıtkanı ile ısı iletkeni lazım lütfen bu konuyuda yazın
şeyda
13.05.2008
ya ısı iletkeninin tanımını sölermisiniz?
sbs-asi
20.05.2008
ısı iletkenlerinin en iyi iletenden en kötü iletene doğru sıralanışı yok mu? aynı şekilde ısı yalıtkanlarının en iyi yalıtandan en kötü yalıtana doğru sıralanışı yok mu?
duygu
11.01.2010
bence çok güzel tam benim ardığım ödevimden hem 100 hemde +aldım çok güzel saolunnnnnnn
ahmet sefa
08.02.2010
tşk sizin sayenizde okulda +aldım :d tşk
merve nurdan
08.04.2010
yha ısıyı en önce katı mı sıvı mı gaz mı iletir
zehra
08.02.2012
ya ben bunları istemiyorum
aslı
08.02.2012
bana acilen iletken ve yalıtkan maddelerin örnekleri lazım ben daha 6. sınıfa gidiyorum ve öğretmen ödev verdi bana acilen iletken ve yalıtkan maddelerin örnekleri lazım :) lütfen biraz çabuk olsun......:)
Yorumunuzu Ekleyiniz
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanır.
Makale ile ilgisi bulunmayan mesajlar silinir.
Adınız:
E-posta:
E-posta görünsün mü?:
Evet
Hayır
Mesajınız:
Güvenlik kodunu giriniz:
Siteyi 5 kişi inceliyor. IP adresiniz: 54.167.138.53
Başta elektronik, bilgisayar ve elektrik olmak üzere tüm teknik konuları kapsayan sitemiz, özgün içerikli yazılarınızı yayınlamayı hedeflemektedir. Yazılarınızı info@teknomerkez.net adresine gönderebilirsiniz
UYARI! Sitemiz bilgilendirme amaçlı olup yazı gönderen kişilerin görüşlerini yansıtır. Sitemizde bulunan bilgiler, dökümanlar eğitim amaçlıdır. Bilgilerin uygulanması ne emir ne de tavsiye edilmiş değildir. Uygulamalardan oluşabilecek zarar ve hasarlar tamamen uygulayıcıya aittir, sitemiz ve yazarlar sorumlu değildir.
Kaynak ve yazar belirtilmek şartıyla alıntı yapılabilir. İçeriği forumlarda ya da kendi sitenizde kullanırken, alıntının en altında konunun orijinaline link vermeyi unutmayınız.
| Ana Sayfa | Duyurular | Hakkımızda | Sorumsuzluk | İletişim | RSS | Yukarı |